Fietsenwinkel Fietsen De Geus BVBA Antwerpen

Zweer jij bij het betrouwbare fietsmerk Batavus? Steek dan je licht op in mijn fietswinkel in Antwerpen. Een gevarieerd aanbod Batavus-modellen wacht je op: sportfietsen, stadsfietsen én … elektrische fietsen. Als Batavus E-bike E-xpert vertel ik je alles over de mogelijkheden van een elektrische fiets. En jij keert huiswaarts met het model dat het best bij je past!

Plan een proefrit

Batavus E-bike E-xpert in Antwerpen

Wil je graag een leven lang met je Batavus-fiets rondrijden? Dan is een goed onderhoud van het grootste belang. In mijn werkplaats repareer ik je fiets zodat je weer snel en veilig de baan op gaat. Want als Batavus E-bike E-xpert heb ik het gereedschap en de vaardigheden om jouw elektrische fiets piekfijn te herstellen.

Elektrische fiets kopen in Antwerpen

Een elektrische fiets kopen? Schiet meteen raak met een Batavus-fiets uit onze winkel in Antwerpen. Vijf verschillende types staan er klaar voor jouw kritische blik. Je proeft van diverse technieken en modellen tijdens een testritje. En ervaart het genot en gemak van een elektrische fiets. Mijn klanten zijn alvast overtuigd: “Ik had tien jaar eerder een elektrische Batavus-fiets moeten kopen!” Dus, kom op: het is nu of nooit.

Testrit elektrische fiets

Wil jij het comfort van een elektrische Batavus-fiets zelf ervaren? Pin je kennismaking dan vast met de proefritplanner. Spring binnen en test de vijf demomodellen, genoeg om alle varianten te testen. Nee, dat maakt kiezen tussen al die zalige fietsen niet eenvoudiger. Gelukkig help ik je als E-bike E-xpert met raad en daad.

Fietsen De Geus BV

Marnixplaats 4
2000 ANTWERPEN
+3232381712
E-bike expert
Premium dealer

Dealer op de kaart

Routebeschrijving
Plan proefrit
Plan een proefrit