Fietsenwinkel Fietsen Devos BVBA Sint-Eloois-Vijve

Zweer jij bij het betrouwbare fietsmerk Batavus? Steek dan je licht op in mijn fietswinkel in Sint-Eloois-Vijve. Een gevarieerd aanbod Batavus-modellen wacht je op: sportfietsen, stadsfietsen én … elektrische fietsen. Als Batavus E-bike E-xpert vertel ik je alles over de mogelijkheden van een elektrische fiets. En jij keert huiswaarts met het model dat het best bij je past!

Plan een proefrit

Batavus E-bike E-xpert in Sint-Eloois-Vijve

Je fiets goed onderhouden: een must als je er jarenlang mee wilt rondtoeren. Gelukkig is de redding nabij. Letterlijk: je komt langs voor een onderhoudsbeurt van je elektrische fiets bij je fietswinkel om de hoek! In mijn professionele werkplaats repareer ik hem snel en deskundig als dat nodig is. En help ik je vlug en veilig weer in het zadel.

Elektrische fiets kopen in Sint-Eloois-Vijve

Een elektrische fiets kopen? Schiet meteen raak met een Batavus-fiets uit onze winkel in Sint-Eloois-Vijve. Vijf verschillende types staan er klaar voor jouw kritische blik. Je proeft van diverse technieken en modellen tijdens een testritje. En ervaart het genot en gemak van een elektrische fiets. Mijn klanten zijn alvast overtuigd: “Ik had tien jaar eerder een elektrische Batavus-fiets moeten kopen!” Dus, kom op: het is nu of nooit.

Testrit elektrische fiets

Elektrische fietsen van Batavus zijn hemels. Eerst zien, dan geloven, denkt u? Graag. In mijn winkel test je alle technieken en vijf modellen uit de Batavus-collectie. De motor vooraan, achteraan of in het midden? Test welke techniek jou het best ligt tijdens enkele proefritjes. Je zult zien: het wordt moeilijk kiezen tussen al die comfortabele fietsen! Maar wees gerust: als E-bike E-xpert gids ik jou met goede raad.

Fietsen Devos BVBA

POSTERIJSTRAAT 11
8793 SINT-ELOOIS-VIJVE
0032 56325139
E-bike expert
Premium dealer

Dealer op de kaart

Routebeschrijving
Plan proefrit
Plan een proefrit