Fietsenwinkel MDS-Bikes Sint-Gillis-Waas

Zweer jij bij het betrouwbare fietsmerk Batavus? Steek dan je licht op in mijn fietswinkel in Sint-Gillis-Waas. Een gevarieerd aanbod Batavus-modellen wacht je op: sportfietsen, stadsfietsen én … elektrische fietsen. Als Batavus E-bike E-xpert vertel ik je alles over de mogelijkheden van een elektrische fiets. En jij keert huiswaarts met het model dat het best bij je past!

Plan een proefrit

Batavus E-bike E-xpert in Sint-Gillis-Waas

Ik ben er voor je. Ook na de aankoop ben je van harte welkom in mijn winkel voor reparaties en onderhoud. Ik nodig je uit om je elektrische fiets af en toe binnen te brengen. Met mijn expertise als E-bike E-xpert hou ik je fiets in orde. En ga jij snel en veilig weer op pad.

Elektrische fiets kopen in Sint-Gillis-Waas

De kogel is door de kerk: jij wilt een elektrische fiets. Ga je direct voor de béste elektrische fiets? Leg dan je oor te luisteren in mijn fietswinkel in Sint-Gillis-Waas. Ik toon je vijf verschillende types elektrische fietsen met elk hun eigen karakteristieken. Jij test ze uitgebreid en maakt een weloverwogen keuze. Een klant vertelde me: “Dankzij het advies in de winkel en de proefritten, vond ik de e-bike op mijn maat.” Ontdek nu welke e-bike voor jou gemaakt is!

Testrit elektrische fiets

Elektrische fietsen van Batavus zijn hemels. Eerst zien, dan geloven, denkt u? Graag. In mijn winkel test je alle technieken en vijf modellen uit de Batavus-collectie. De motor vooraan, achteraan of in het midden? Test welke techniek jou het best ligt tijdens enkele proefritjes. Je zult zien: het wordt moeilijk kiezen tussen al die comfortabele fietsen! Maar wees gerust: als E-bike E-xpert gids ik jou met goede raad.

MDS-Bikes

KEMPENHOEKSTRAAT 5
9170 SINT GILLIS WAAS
03 485 85 80
E-bike expert
Premium dealer

Dealer op de kaart

Routebeschrijving
Plan proefrit
Plan een proefrit