Fietsenwinkel Mega-Cycle Deerlijk

Weet je niet welke fiets te kiezen? Spring binnen in mijn fietswinkel in Deerlijk. Dan maak ik jou wegwijs in de wereld van Batavus-fietsen. Elektrische fiets, stoere transportfiets of handige vrouwenfiets? Kom ze bekijken en probeer ze uit! Als Batavus E-bike E-xpert vind ik voor jou de beste elektrische fiets. Ik geef je oprecht advies en doe alle mogelijkheden uit de doeken. Zodat jij naar huis rijdt met de perfecte fiets.

Plan een proefrit

Batavus E-bike E-xpert in Deerlijk

Wil je graag een leven lang met je Batavus-fiets rondrijden? Dan is een goed onderhoud van het grootste belang. In mijn werkplaats repareer ik je fiets zodat je weer snel en veilig de baan op gaat. Want als Batavus E-bike E-xpert heb ik het gereedschap en de vaardigheden om jouw elektrische fiets piekfijn te herstellen.

Elektrische fiets kopen in Deerlijk

De kogel is door de kerk: jij wilt een elektrische fiets. Ga je direct voor de béste elektrische fiets? Leg dan je oor te luisteren in mijn fietswinkel in Deerlijk. Ik toon je vijf verschillende types elektrische fietsen met elk hun eigen karakteristieken. Jij test ze uitgebreid en maakt een weloverwogen keuze. Een klant vertelde me: “Dankzij het advies in de winkel en de proefritten, vond ik de e-bike op mijn maat.” Ontdek nu welke e-bike voor jou gemaakt is!

Testrit elektrische fiets

Plan een proefrit in en ervaar zelf het gemak van een elektrische fiets. Test welk type het best bij jou past. Wil je bijvoorbeeld een motor in het voorwiel of in het achterwiel? Na de proefrit ben je zeker van je stuk. Want als Batavus E-bike E-xpert toon ik je alle mogelijkheden. En samen ontdekken we met welke fiets jij straks naar huis bolt.

Mega-Cycle

VICHTESTEENWEG 169
8540 DEERLIJK
+32 5677 4546
E-bike expert
Premium dealer

Dealer op de kaart

Routebeschrijving
Plan proefrit
Plan een proefrit