Fietsenwinkel Rijwielen Kusters BVBA Dilsen-Stokkem

Weet je niet welke fiets te kiezen? Spring binnen in mijn fietswinkel in Dilsen-Stokkem. Dan maak ik jou wegwijs in de wereld van Batavus-fietsen. Elektrische fiets, stoere transportfiets of handige vrouwenfiets? Kom ze bekijken en probeer ze uit! Als Batavus E-bike E-xpert vind ik voor jou de beste elektrische fiets. Ik geef je oprecht advies en doe alle mogelijkheden uit de doeken. Zodat jij naar huis rijdt met de perfecte fiets.

Plan een proefrit

Batavus E-bike E-xpert in Dilsen-Stokkem

Ik ben er voor je. Ook na de aankoop ben je van harte welkom in mijn winkel voor reparaties en onderhoud. Ik nodig je uit om je elektrische fiets af en toe binnen te brengen. Met mijn expertise als E-bike E-xpert hou ik je fiets in orde. En ga jij snel en veilig weer op pad.

Elektrische fiets kopen in Dilsen-Stokkem

Droom jij van een elektrische fiets? Geef je ogen dan de kost in onze fietswinkel in Dilsen-Stokkem. Vijf Batavus-demomodellen staan er te glimmen. Zin in een testritje? “Dankzij de proefritten en jouw ervaring als expert geniet ik onbezorgd van mijn elektrische Batavus-fiets”, zegt een klant me. Zweef jij binnenkort ook zo goedgezind door de straten?

Testrit elektrische fiets

Wil jij het comfort van een elektrische Batavus-fiets zelf ervaren? Pin je kennismaking dan vast met de proefritplanner. Spring binnen en test de vijf demomodellen, genoeg om alle varianten te testen. Nee, dat maakt kiezen tussen al die zalige fietsen niet eenvoudiger. Gelukkig help ik je als E-bike E-xpert met raad en daad.

Rijwielen Kusters

EUROPALAAN 164 A
3650 DILSEN-STOKKEM
+3289757525
E-bike expert
Premium dealer

Dealer op de kaart

Routebeschrijving
Plan proefrit
Plan een proefrit