Batavus: design én degelijkheid

Design en degelijkheid: kenmerkend voor Batavus

Batavus-fietsen zijn mee met hun tijd: hun moderne materialen, hippe details en krachtige kleuren vormen fietsen van vandaag. En toch is een Batavus-fiets méér dan alleen maar design. Ook degelijkheid is gegarandeerd, met de snel verstelbare onderdelen, comfortabele veersystemen en praktische versnellingen. Doe daarbovenop nog eens de geruststellende veiligheidsvoorzieningen en je weet dat rijplezier verzekerd is met Batavus.

 

Design: elke Batavus zijn eigen karakter

Klassiek of trendsetter? Robuust of lichtgewicht? Je kiest probleemloos de Batavus die jouw stijl vertegenwoordigt. Alle frames zijn perfect uitgebalanceerd en kenmerken zich door opvallende details. Door te variëren in decoraties, kleuren en spaakpatronen stem je jouw Batavus-fiets volledig af op jouw smaak.

 

Welk type fiets je ook kiest, je bezorgt hem moeiteloos dat tikkeltje extra met de Batavus-innovaties. Zoals de Aerflow-koplamp die Batavus volledig in de voorvork verwerkt, of de gemakkelijk verstelbare Ergo Matic 4-stuurpen.

 

Degelijkheid: rijcomfort gegarandeerd

Batavus bewijst dat het op een mooie fiets ook leuk fietsen is. Dat spelen we in de eerste plaats klaar met ons slimme frame: zijn afmetingen en verhoudingen gunnen je een perfecte zithouding. Daarbij helpen ook de vele handmatig verstelbare onderdelen en de extra grote op- en afstapruimte die enkele van de Batavus-fietsen bieden.

 

Nog meer comfort? Dan wacht er een Batavus-fiets met een automatische kettingspanner en een verende voorvork en zadelpen. Extra optie is de Batavus-stuurvergrendeling die je stuur altijd mooi rechthoudt en omvallen vermijdt.