Merkvisie

Net als Nederland is en blijft ook België een fietsland. Ook internationaal zien we dat fietsen groeit in populariteit. De komende jaren wordt de fiets vaker gebruikt door de (veranderende) mobiliteitsbehoefte en de wens om meer te bewegen en te recreëren. De fiets is meer en meer een product waarmee iemand zich wil onderscheiden.

 

Merkbeleving is belangrijk. Onze klant wil een nieuwe fiets graag zien en voelen. Hij of zij wil advies en een adres in de buurt voor service. Er is dus toekomst voor een fietsmerk dat zich durft te onderscheiden.

 

Het verhaal van Batavus

'Heerlijk genieten van fietsen, zonder zorgen, met mijn Batavus'. Zo willen we dat onze klanten over ons praten. Want Batavus zorgt voor zorgeloos fietsplezier. En met klanten bedoelen we zowel de fietser op onze Batavus als onze dealers. Batavus is niet zomaar een fietsmerk. De geschiedenis van Batavus begint in 1904 met de opening van een winkel in uurwerken en naaimachines aan de Dracht in Heerenveen door Andries Gaastra. Later komen hier fietsen bij. Zoon Gerrit Gaastra is uiteindelijk de grondlegger van het succes van Batavus fietsen.

 

Naast het feit dat hij de juiste strategische beslissingen neemt voor het bedrijf legt hij, naast functionaliteit, namelijk ook de nadruk op de aantrekkelijkheid van de modellen. Of het nu om een stadsfiets, gezinsfiets, elektrische fiets, toerfiets of kinderfiets gaat, iedere fiets straalt plezier uit. En hiermee werd en blijft Batavus een van de aantrekkelijkste en grootste spelers op de Benelux markt...

 

Zorgeloos fietsplezier

Het bieden van fietsplezier met uitstekende en aantrekkelijke fietsen is waar ons hart ligt. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen wil genieten. Of je nu zakelijk, sportief of recreatief fietst, korte afstanden of lange afstanden, genieten kan altijd. Doordat je fiets natuurlijk echt goed werkt. Maar nog veel meer omdat je op een fiets zit waar je blij van wordt. Door het model, door de kleur, of doordat er iets verrassends aan de fiets is wat jij leuk vindt. Fietsplezier dus. Daar doen we het voor.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!