Batavus e-bikes als Beste uit de Test en Beste Koop in test Consumentenmagazine Testaankoop

Bij de jaarlijkse onafhankelijke elektrische fietsen test van het Consumentenmagazine Testaankoop is de Batavus Stream als 'Beste uit de Test' gekomen! Daarnaast is de Batavus E-Diva betiteld als 'Beste Koop'.

 

Batavus Stream

Het Consumentenmagazine Testaankoop voert elk jaar een onafhankelijke test uit van een aantal elektrische fietsen. Er wordt onder meer getest op elektrische ondersteuning, uitrusting, actieradius en gebruiksgemak. Dit jaar hebben meerdere elektrische fietsen van Batavus een zeer goed score gekregen, met als kers op de taart dus het predicaat 'Beste uit de Test' voor de Batavus Stream én 'Beste Koop' voor de Batavus E-Diva.

 

 

 

Testoordeel Testaankoop Batavus Stream

De Stream krijgt als testoordeel een 8,5 van Testaankoop. Het oordeel van Testaankoop over de Batavus Stream luidt: "Deze fiets met Yamaha-middenmotor geeft veel ondersteuning onder alle rijomstandigheden en biedt een grote actieradius bij de sterkste ondersteuning. Hij heeft goede remmen en de koplamp geeft goed licht. Wel is de ondersteuning bij constante snelheid van wisselend niveau en maakt de motor een minder prettig geluid."

 

Robuuste kracht en ultiem comfort komen samen in de Batavus Stream. De betrouwbare en krachtige Yamaha middenmotor waarmee de Stream standaard is uitgerust, voorziet deze stijlvolle zilverkleurige e-bike van zijn uitzonderlijke vermogen en souplesse. Ideaal voor de langere recreatieve fietstochten, al is deze sterke elektrische fiets ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. 

 

Testoordeel Testaankoop Batavus E-Diva

Batavus E-Diva

De E-Diva kreeg een 7,6 van het Consumentenmagazine Testaankoop. Het testoordeel van Testaankoop over de Batavus E-Diva luidt: "Deze klassiek ogende transportfiets rijdt erg stabiel, vooral in rechte lijn en heeft een comfortabel zadel. Op de accu met middelgrote capaciteit kom je onder de sterkste ondersteuning toch nog 28 kilometer ver.

De lage prijs van de fiets rechtvaardigt dat er standaard geen snelheidsmeter op zit. Door de voorwielmotor stuurt hij wat log en de remprestaties voldoen maar net."

 

Met de E-Diva hebben we de populariteit, de elegantie en het comfort van de Diva gecombineerd met de kracht van een e-bike. Een prachtige, stoere elektrische fiets die eenvoudig te bedienen is, waarmee je met nog meer plezier door het leven fietst. 

Meer nieuws