Bezoek Batavus tijdens Velofollies 2020; de grootste fietsenbeurs van de Benelux

Batavus op Velofollies 2020

Bezoek Batavus tijdens Velofollies 2020; de grootste fietsenbeurs van de Benelux

Batavus is op 17, 18 en 19 januari aanwezig op Velofollies 2020 in Kortrijk. Tijdens de grootste fietsenbeurs van de Benelux kun je onder meer onze nieuwste Batavus Finez modellen bekijken en ervaren! Laat je informeren over de nieuwste modellen, maak een e-bike testrit op het testparcours en profiteer van onze Velofollies winacties. Kom je een kijkje nemen? Bezoek onze Batavus-stand (hal 2, standnummer 214F) we informeren je graag!

 

Unieke rijbeleving met de nieuwste Batavus Finez e-bikes

De nieuwe Batavus Finez is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met de T.U. Delft. Hier is gekeken naar de stabiliteit van het frame om een comfortabele rit te garanderen. Het fantastische design met strakke lijnen geeft de Finez een elegante uitstraling en de hoogwaardige onderdelen bieden een unieke rijbeleving. Kom de Finez e-bikes bewonderen bij de Batavus-stand, we helpen je graag. Het Finez-comfort persoonlijk ervaren kan natuurlijk ook! Maak een testrit op het testparcours, informeer bij onze stand naar de plattegrond.

 

Profiteer van onze Velofollies winacties!

Breng je tijdens de beurs een bezoekje aan onze stand? Doe dan mee met één van onze Batavus winacties, waaronder een gratis accu upgrade. Nieuwsgierig? We informeren je graag over de acties en de voorwaarden. Al onze actiemodellen zijn tijdens de beurs te testen op het testparcours.

 

Je bent van harte welkom voor een bezoekje aan onze Batavus-stand (hal 2, standnummer 214F). Zien we je daar?

Meer nieuws