De ideale fiets voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer

Wanneer je veel fietst vind je het vast prettig dat je zeker kunt zijn van je fiets. Een fiets met componenten die betrouwbaar zijn en die je altijd weer veilig thuisbrengt. Dan zit je goed met een fiets van Batavus!

 

Veiligheid staat voorop

In het donker is het fijn om zelf goed te zien en om gezien te worden. Daarom zijn onze nieuwste modellen, waaronder de Monaco en de Mambo, voorzien van de nieuwe Batavus Aerflow koplamp plus achterlicht. Beiden voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm en zijn bekroond met het RAI Keurmerk Fietsverlichting.

 

Met deze verlichting val je altijd op. Niet alleen in het donker. En niet alleen van achteren, maar ook van opzij! Want deze verlichting is ook vanaf de zijkant te zien, voor meer zichtbaarheid in het verkeer. De koplamp is daarnaast volledig in harmonie met de belijning van de voorvork en extra veilig vanwege de hoge lichtopbrengst en de in hoogte verstelbare lichtbundel. De banden lichten ook op in het donker zodra er een lamp op schijnt. Ook dit vergroot je zichtbaarheid in het verkeer.

Verkeersveiligheid op de fiets is meer dan alleen verlichting

Een veilige fiets heeft natuurlijk meer te bieden dan alleen goede verlichting. Denk aan betrouwbare remmen, antislip pedalen, reflecterende banden, een stijf frame en (indien aanwezig) een solide bagagedrager. Dat is een Batavus fiets! Veel van onze fietsen hebben meerdere versnellingen (je kunt veilig schakelen vanaf het stuur), een automatische kettingspanner en betrouwbare rollerbrake remmen. Hiermee kun je snel en soepel schakelen, voorkom je doortrappen en kom je altijd snel en veilig tot stilstand. Voor extra comfort hebben onze allround stadsfietsen vaak een naafdynamo, vering in de voorvork en zadelpen. Kortom, aan alles is gedacht. 

 

De Monaco is een ideale, veilige fiets voor woon-werkverkeer en is nu te koop voor €839,-!

Toon meer