Jouw elektrische fiets, jouw verdeler
Jouw elektrische fiets,
jouw verdeler
Vraag een testrit aan

De batavus e•bike e•xpert helpt je op weg

Op zoek naar de ideale elektrische fiets, maar twijfel bij het model dat bij jou past? Wip dan snel binnen bij de Batavus E-bike E-xpert in je buurt. Minstens vijf demofietsen wachten er op jouw testrit. En de E-bike E-xpert? Die adviseert je vakkundig en eerlijk bij je keuze. Dankzij onze demofietsen maak je van dichtbij kennis met de belangrijkste Batavus-modellen en -systemen. En kies je nú voor een testrit? Dan maak je kans op een gratis elektrische fiets!

 

De E-bike E-xpert legt je de verschillende systemen van naaldje tot draadje uit. Zo zit de motor niet altijd op dezelfde plek, en bestaan er verschillende technologieën zoals ION®, Yamaha, E-motion of Bosch. Elk type heeft zijn eigen voordelen. Welke fiets bij jou past, merk je het best van al tijdens je testritje.

 

Ligt je besluit vast? Kijk dan al maar uit naar gezwinde en comfortabele kilometers op je nieuwe elektrische fiets. Je Batavus E-bike E-xpert stelt hem volledig op jou af. Hij helpt én houdt je op weg. Want heb je toch eens iets voor met je fiets? Dan fikst hij het probleem vlug en deskundig in zijn knap uitgeruste werkplaats.

Eerlijk advies
Demofietsen voor testritten
Persoonlijke dienstverlening
Stap binnen bij je Batavus E-bike E-xpert

Minstens vijf modellen met verschillende systemen. Zoveel demofietsen wachten er op jou bij je Batavus E-bike E-xpert. Plan een testritje bij jou in de buurt en vraag persoonlijke raad aan de verdeler.

Uitgebreid aanbod

Welke fiets is het meest geschikt voor jou? Samen vissen we het uit. Spring op een van de demofietsen voor een testritje en vraag je E-bike E-xpert de oren van het hoofd. Hij serveert je alle antwoorden.

Helemaal op jou afgesteld

Een elektrische fiets die jou op het lijf is geschreven? De keuze hangt af van je conditie en van het gebruik dat je voor ogen hebt. Sowieso stemmen wij de tweewieler volledig op jouw lichaam af en zorgen we ervoor dat je perfect zit.

Test en vergelijk
Beleef en kies zelf je favoriet
Test eigenhandig élk systeem

Verken bij je Batavus E-bike E-xpert jouw favoriete elektrische fietstype. Waar moet de motor voor jou zitten en welke techniek ligt jou het beste? Boek een testrit en vraag naar het verschil tussen de systemen.

Made in Holland

Batavus is een koploper in het kwaliteitspeloton. Mét een fraai palmares, want in onze fabriek in Heerenveen vervaardigen wij al meer dan een eeuw fantastische fietsen.

Service en onderhoud

Rij je elektrische fiets af en toe binnen bij je E-bike E-xpert voor een onderhoud, bijvoorbeeld na de winter. Zo is hem een lang leven beschoren. Tussendoor toch een probleempje? Dat pakken we snel en professioneel aan in onze werkplaats.

Fietskiezer
De diverse modellen en systemen helder in beeld
Raad en fiets op maat

De elektrische fiets van je dromen? Die vind je bij de Batavus E-bike E-xpert in je buurt. Hij staat jou met raad en daad bij, en helpt je zo om de fiets te kiezen die perfect bij je past.

De e•bike modellen

Zo haal je álles uit je elektrische fiets

Je elektrische fiets vraagt haast geen onderhoud. Dit zijn enkele tips die bijvoorbeeld de levensduur van de batterij verlengen of je actieradius vergroten.

Transparante prijzen

Bij je Batavus E-bike E-xpert weet je meteen waaraan je toe bent. Hij serveert je een heldere prijs, waarin alle kosten zijn inbegrepen.

Jouw fiets voor het leven

Een Batavus-fiets is synoniem voor een veilige en comfortabele tweewieler. En dat gaat evengoed op voor de elektrische exemplaren. Wij garanderen jou ettelijke zorgeloze kilometers.

Snel weer de baan op

Scheelt er tussen je vaste controles toch iets met je elektrische fiets? Breng hem dan gerust binnen bij de Batavus E-bike E-xpert. Hij zorgt voor een vlotte en deskundig oplossing in zijn professionele werkplaats.

Professional

Je ontdekt bij de Batavus E-bike E-xpert massa’s extra’s. En de fiets die jou als gegoten zit. Ontdek nu de E-bike E-xpert in jouw buurt.

Test en vergelijk
Beleef en kies zelf je favoriet
Knappe garantievoorwaarden

Je profiteert járen zorgeloos van je elektrische fiets door de uitstekende kwaliteit én de interessante garantievoorwaarden. Jouw taak? Alleen maar genieten