Batavus Finez E-go Power Sport bekroond tot E-Bike of the Year 2021

Batavus Finez E-go Power Sport bekroond tot E-Bike of the Year 2021

We zijn trots! Vandaag is bekendgemaakt dat de Batavus Finez E-go® Power Sport is uitgeroepen tot E-Bike of the Year 2021 door de Belgische VAB (Vehicle Assembly Building ofwel Vlaamse Automobilisten Bond)Deze sportieve en krachtige e-bike scoorde goed bij de vakjury en het Belgische dealernetwerk door onder meer het stabiele frame dat in nauwe samenwerking met T.U. Delft is ontwikkeld. 

 

De nieuwe Batavus Finez E-go® Power Sport biedt optimaal comfort in een sportief jasje. Perfect voor gebruik in de stad, maar ook voor de uitdagende fietspaden. Door de derailleur met 10 versnellingen is het ook in heuvelachtig gebied geen probleem om de ondersteuning een stand lager te zetten voor het beleven van een sportieve en krachtige rit. Dankzij de geïntegreerde accu en de slimme positie van de krachtige Bosch middenmotor ervaar je gegarandeerd comfort en stabiliteit 

 

Samenwerking T.U. Delft 
Ultieme stabiliteit dankzij de wetenschap. Het frame voor de nieuwe Batavus Finez is tot stand gekomen in samenwerking met T.U. DelftDe Finez E-go® Power Sport heeft hierdoor de beste rijeigenschappen die zorgen voor een veilige, sportieve en comfortabele rijbeleving. 

 

Goed zichtbaar dankzij slimme verlichting 
Goed licht kan een wereld van verschil maken. Niet alleen om zelf te zien, maar ook om gezien te worden. De Vizi-verlichting is voorzien van een sensor waardoor de fiets automatisch ‘groot licht’ geeft bij donker weer of in de avond. En sta je stil voor een verkeerslicht? Ook dan blijf je zichtbaar door de standlichtfunctie. Het achterlicht is voorzien van V-Light. Met laserstralen wordt een V-vorm geprojecteerd op de grond rondom de achterzijde van de fiets. Hierdoor creëer je je je eigen veiligheidszone en ben je nóg zichtbaarder in het verkeer. 

  • Krachtige Bosch Active Line Plus middenmotor voor optimale ondersteuning 
  • Dynamische dagrijverlichting met V-Light, aangesloten op de accu van de fiets 
  • Stabiel frame voor de perfecte wegligging met lage instap, ontwikkeld in samenwerking met T.U. Delft  
  • Krachtige hydraulische schijfremmen om veilig en snel tot stilstand te komen 
  • Snel en sportief schakelen door de derailleur met 10 versnellingen 

 

Wil  jijde winnende Finez E-go® Power Sport zelf bekijken en ervaren? Dat kan bij een Batavus dealer bij jou in de buurt.

Meer nieuws