Trixxo kiest voor Batavus

BELGIE BILZEN, 14 april 2022 – Vandaag is bij Fietsen Rogiers de 100e Batavus PACKD Ego Plus transportfiets overhandigd aan Trixxo. Trixxo, met meer dan 150 kantoren verspreid over België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), is gespecialiseerd in huishoudhulp en uitzendarbeid.
Zij kiezen voor een comfortabele en elegante elektrische transportfiets voor hun 9000 huishoudhulpen. In no-time bevestig je een tas, een krat of een mand op de slimme planken van de voor- of achterdrager.

 

 

“Een stevige, wendbare en onderhoudsarme elektrische transportfiets met een krachtige middenmotor: de ideale fiets voor een huishoudhulp”, aldus Christoff De Rademaeker – Accountmanager B2B & Leasing Batavus. De krachtige middenmotor geeft je een natuurlijke ondersteuning. Ook als je met bagage fietst, ervaar je comfort door de ondersteuning en de 7 versnellingen. Bovendien zijn de kabels mooi in het frame weggewerkt waardoor ze minder kwetsbaar zijn. De verlichting is slim op de fiets geplaatst zodat ook deze geen obstakel vormt en de verlichting staat altijd aan zodat je goed zichtbaar en veilig onderweg bent. Het contract is samen met leasemaatschappij Cyclis Bike Lease opgesteld.

De komende maanden worden de 750 elektrische Batavus fietsen volledig Trixxo-branded uitgeleverd.

Meer nieuws