Wederom Batavus fietsen goed getest

Onlangs heeft de Consumentenbond een aantal elektrische fietsen aan een test onderworpen. De Batavus Fuego E-go® is, samen met vier andere fietsen, als Beste uit de Test gekomen. Daarnaast is de Batavus Fuego E-go® uitgeroepen tot Beste Koop!

 


Fuego E-go® Beste Koop in test ConsumentenbondDe Fuego E-go® was de enige fiets in de test met een verborgen accu, die in de kettingkast zit verwerkt. Met de accu laag in het frame is het volgens de Consumentenbond ook een stabiele, lichte fiets.

 

Het testoordeel (8,0): "De Fuego is alleen in actieradius niet de beste, maar hij heeft dan in capaciteit ook niet de grootste accu aan boord. Vooral de ondersteuning is zeer goed en hij rijdt stabiel."

 

 

Batavus San Remo - niet voor niets Fiets van het Jaar 2013

 

Batavus San Remo - zeer goed getest in ANWB ToeractiefUit de Toeractief test voor allround fietsen van de ANWB is de Batavus San Remo in het segment onder €1000,- ook zeer sterk uit de test gekomen. In het testoordeel valt te lezen dat de fiets op rijeigenschappen, comfort, uitrusting en afwerking zeer hoge scores haalt. "De fiets oogt modern, fris en vlot met zijn matte lakwerk. De San Remo voelt zeer solide aan. Opvallend zijn de balhoofdvering (headshock), de fraaie kabelgeleiding, de smalle achterdrager die bijdraagt aan de sportieve uitstraling en de comfortabele leren handvatten. De San Remo rijdt voortreffelijk."

 

De conclusie die wordt getrokken is: "De Batavus San Remo zal een heel breed publiek aanspreken; een kwaliteitsfiets met een eigentijdse uitstraling."

 

 

 

(Bronnen: Consumentenbond en ANWB Toeractief )