Batavus, dat zit wel goed

Je fietst graag en doet dat veel, misschien wel iedere dag. Omdat het gezond en fijn is om je (werk)dag zo te starten (hallo, goede gewoonte!). Of omdat het gewoon veel handiger is dan met de auto (da-hag files en parkeerstress!). Dan moet je altijd op je fiets kunnen vertrouwen, vinden wij. Dus worden al onze fietsen ontworpen, geproduceerd en uitgebreid getest door vakmensen. Met liefde voor hun werk en oog voor design, al ruim een eeuw lang. Daarom gaat jouw trouwe Batavus fiets dus niet roesten, ook al staat hij buiten in de zoveelste regenbui. En kan hij tegen een stootje, ook al gaat hij overal met je mee. Hij brengt je altijd veilig thuis, ook al wordt het steeds drukker op de fietspaden. En heeft jouw fiets wat extra liefde nodig van een specialist? Dan is hulp altijd dichtbij. Want voor service en onderhoud kun je natuurlijk terecht bij een fietsenwinkel bij jou om de hoek.

 

Een fiets voor het leven

We maken betrouwbare, veilige fietsen voor iedere dag. Voor vandaag, morgen en alle overige dagen van jouw fietsende leven. Want met zoveel om uit te kiezen, hebben we een passende fiets voor iedere levensfase. Zo race je trots als een pauw zonder zijwieltjes op je Batavus kinderfiets en ben je een paar jaar later met vrienden onderweg naar school op een stoere Batavus transportfiets. Daarna kom je vliegensvlug en lekker fit op kantoor dankzij een stijlvolle stadsfiets of e-bike en beleef je waardevolle momenten met de kids op een moderne familiefiets of in de bakfiets. Je maakt de mooiste fietstochten met fijne trapondersteuning op een comfortabele elektrische fiets of ontspant heerlijk tijdens je welverdiende vakantie op een toerfiets. Welke fiets past op dit moment bij jou? We helpen je graag de juiste keuze te maken.

 

IJzersterk uit het juiste frame gesneden

Voor welke Batavus je ook kiest, je weet dat het goed zit. Onze fietsen zijn betrouwbaar en ijzersterk dankzij onze jarenlange ervaring, dat zit wel goed. We zorgen voor jouw veiligheid door optimale zichtbaarheid met o.a. onze innovatieve V-Light en ViZi verlichting, dat zit wel goed. Je fietst altijd comfortabel want met onze ontwerpen creëren we eenvoudig jouw perfecte zithouding, dat zit wel goed. Je geniet van service bij een fietsenwinkel dichtbij, ook dat zit goed. En omdat wij vinden dat een goede fiets ook mooi mag zijn, zit het ook qua design helemaal goed.

 

Op Batavus kun je bouwen. Al sinds 1904

Toon meer

Ervaar onze fietsen zelf

Ervaar onze fietsen zelf

Op zoek naar jouw nieuwe fiets voor het leven? Kom naar ons Batavus Experience Center De Fietser in Ede of plan een proefrit bij een fietsenwinkel bij jou in de buurt. Onze fietsspecialisten staan voor je klaar.