Fietsenwinkels bij jou in de buurt

Wil je een Batavus fiets kopen? Jouw Batavus (Premium) dealer geeft je graag persoonlijk advies om zo de fiets te vinden die het beste bij jouw wensen past. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken op één of meer fietsen, om uit te proberen welke fiets je het prettigste vindt fietsen. Ben je op zoek naar een elektrische fiets, maar weet je nog niet welke het beste bij je past, probeer dan de verschillende systemen en technieken uit in ons testcentrum Testcenter 'De Fietser' in Ede - Nederland
 
Vul jouw postcode of woonplaats in om de Batavus dealers bij jou in de buurt te vinden.

Zoek op plaats of postcode Vind je fietsenwinkel
Type dealer
sluiten

Dealers met een icoon voor hun naam zijn Premium Dealers. Premium Dealers hebben het grootste deel van het jaar de volledige kerncollectie van Batavus op de winkelvloer staan.

De fietsenwinkel, hét adres voor service, advies, onderhoud en accessoires

Wil je jouw Batavus een onderhoudsbeurt geven of wil je een nieuwe Batavus fiets aanschaffen? Zoek je fijne fietsaccessoires of een trendy fietszitje? Of ben je op zoek naar een elektrische fiets en wil je graag eerst deskundig geadviseerd worden en een proefrit maken? Bezoek dan een Batavus fietsenwinkel bij jou in de buurt. Zoek hier jouw Batavus dealer.