Batavus: bedrijf met een hart voor fietsen

Al meer dan een eeuw klopt het hart van Batavus voor fietsen. Batavus is een van de grootste fietsfabrikanten in Nederland, en ontwikkelt en produceert fietsen van topkwaliteit voor een uiteenlopend, internationaal publiek.

 

Batavus vertaalt zijn passie voor fietsen naar een topcollectie waaraan jij je hart verliest. Je vindt gegarandeerd je gading in ons uitgebreide gamma stadsfietsenelektrische fietsentoerfietsen of kinderfietsen.

 

Fietsen met oog voor innovatie

Batavus’ liefde voor fietsen gaat ver. Ze loopt door in de constante ontwikkeling van praktische technische innovaties, die jouw fiets steeds veiliger en comfortabeler maken.

 

Een voorbeeld van onze ontwikkelingen zijn de Aerflow-componenten. Zowel qua stijl als qua veiligheid baanbrekend. Met het Aerflow-voor- en achterlicht val je bijvoorbeeld nóg beter op in het donker, omdat de lichten ook van opzij zichtbaar zijn.

 

Onze elektrische fietsen dragen dan weer een ‘onzichtbare’ accu, verstopt in de kettingkast. Hierdoor ziet een e-bike er nu net zo uit als een standaardfiets. Een wereldprimeur die Batavus de Fiets Innovatie Award 2012 opleverde. En nog belangrijker: die onze e-bike in 2012 ook tot publiekslieveling kroonde.

 

Een laatste voorbeeld: de onovertroffen geometrie van de Batavus-fietsen. Die komt onder meer tot leven in de Ergomatic-stuurpen.

Daarmee stem jij je stuur in een handomdraai op jouw zithouding af.

 

Fietsen met oog voor de toekomst

Batavus denkt bij de ontwikkeling en de productie van zijn fietsen ook aan morgen. Zo hebben we oog voor het milieu met een ecologisch en uniek lakprocedé. We gebruiken lakken op waterbasis en in onze Batavus-lakkerij is ook een waterzuiveringsinstallatie.

 

Fietsen met oog voor design

De fiets die uiteindelijk jouw hart steelt, zit niet alleen technisch goed in elkaar. Hij ziet er ook goed uit. Daarom laten alle Batavus-fietsen zich opmerken met hun vooruitstrevende, vlotte design. Van trendy tot klassiek, stoer tot stijlvol, en functioneel tot sportief.

 

Wat de look van je Batavus-fiets ook is, zijn kwaliteit hoeft nooit onder te doen voor zijn uitstraling. Dat verzekeren de eersteklasmaterialen en –onderdelen. Van de kleinste kinderfietsen tot de meest vernieuwende e-bikes: hun montage is altijd hoogstaand.

 

Fietsen met oog voor … jou

Ga je straks op zoek naar de Batavus die bij jou past? Dan doe je dat dicht bij huis én met de beste omkadering. Met dank aan het grote Belgischedealernetwerk en de vele gepassioneerde Batavus-verkopers.

 

Zo durven we zonder blikken of blozen beweren dat er voor elk moment en voor iedereen een Batavus bestaat. Altijd!