Elektrische fietsen

Je gaat voor de elektrische fiets die jou het beste past: je kiest uit drie types van aandrijfsystemen – vooraan, in het midden of achteraan op de fiets. Met een zichtbare of onzichtbare accu. Met een derailleur- of naafversnelling. Met een aangepaste accucapaciteit en een daaraan verbonden actieradius. En voorzien van meerdere technologieën.

Je merkt het: er is voor elk wat wils. En welke elektrische fiets je hart ook steelt, elke Batavus garandeert je comfort en veiligheid.

 

Elektrische fietsen

Je gaat voor de elektrische fiets die jou het beste past: je kiest uit drie types van aandrijfsystemen – vooraan, in het midden of achteraan op de fiets. Met een zichtbare of onzichtbare accu. Met een derailleur- of naafversnelling. Met een aangepaste accucapaciteit en een daaraan verbonden actieradius. En voorzien van meerdere technologieën.

Je merkt het: er is voor elk wat wils. En welke elektrische fiets je hart ook steelt, elke Batavus garandeert je comfort en veiligheid.

 

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Sportieve e-bike in een bijzonder jasje met veel aandacht voor design. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
Vanaf 2599,-
Smart e-bike met omafiets frame, voordrager én internetverbinding via de smart module
Vanaf 1649,-
Deze e-bike is een ware eyecatcher, goed voor zorgeloos en sportief rijplezier
Vanaf 2499,-
De mateloos populaire Fonk is er nu ook als e-bike.
Vanaf 1399,-
Comfortabele, sportieve en licht lopende e-bike.
Vanaf 2499,-
Dé nieuwe trendy multifunctionele stadsfiets mét verstelbare dragers
Vanaf 2199,-
Sportief en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor woon-werk verkeer
Vanaf 2799,-
De Batavus Tria E-go® biedt een opvallend stabiele rij-beleving doordat de accu en de motor op een unieke positie centraal zijn geplaatst.
Vanaf 2299,-
Comfortabele en mooie e-bike waar je van op aan kunt. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
Vanaf 2249,-
Onze veiligste e-bike met middenmotor, kleinere wielen en een kleiner frame
2549,-
De ideale e-bike voor elke dag met slanke uitstraling en extra comfortabel dankzij de lage instap. Exclusief bij Batavus Premium
Vanaf 1749,-
Gerust op weg met je stabiele elektrische fiets
2649,-
Een absolute prijsdoorbraak! Een echt Nederlandse fiets met de populaire E-motion-middenmotor.
1999,-
stoere uitstraling en een krachtige rijbeleving. Exclusief verkrijgbaar bij Batavus Premium dealers.
Vanaf 2499,-

Elektrische fietsen

De elektrische fiets wordt steeds populairder – bij oud én jong. Iedereen geniet van de aangename trapondersteuning, waarmee ze moeiteloos hun bestemming bereiken.

En die elektrische fiets kan best hip en modern zijn: Batavus bewijst het met zijn ruime aanbod elektrische fietsen voor vrouwen en mannen. Ze komen in verschillende prijzen, en lenen zich voor ontspannend én sportief fietsplezier.

 

Voor alle stijlen

De elektrische fiets van Batavus speelt niet alleen perfect in op jouw gebruiksvoorkeuren. Hij past zich ook graag aan jouw smaak aan: modern of traditioneel? Flashy of ingetogen? Met zichtbare of onzichtbare accu? Jij beslist, Batavus volgt! 

Voor alle gebruik

Een elektrische fiets van Batavus is oud én nieuw tegelijkertijd: hij combineert de eeuwenoude passie en ervaring van Batavus met de allernieuwste technieken. Dat mondt uit in een gevarieerd aanbod kwaliteitsvolle elektrische fietsen. Ze rollen allemaal van de band in de Batavus-fabriek in Heerenveen, waar ze vlot worden afgestemd op jouw specifieke wensen. Graag een snelle stadsfiets? Een krachtige sportfiets? Of een comfortabele vrijetijdsfiets? Batavus heeft altijd de geknipte elektrische fiets voor je klaarstaan.

Toon meer