Stadsfietsen

Een stadsfiets moet tegen een stootje kunnen. Met een Batavus zit dat wel goed. Zo kun jij met een gerust hart even flink doortrappen om net dat groene verkeerslicht te halen, om vervolgens soepel weer af te remmen voor overstekende voetgangers. Geen probleem als je die modderplas niet kunt ontwijken in het stadse verkeer of als jouw trouwe stalen ros in de drukke fietsenstalling niet door iedereen even liefdevol behandeld wordt. Want een Batavus stadsfiets is stevig, slim ontworpen en heeft een goed slot. Zo geniet jij elke dag zorgeloos van jouw Batavus. 

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

De ideale allrounder met een perfect stabiel frame
Adviesprijs € 999,-
De ideale stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1249,-
Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
Jouw ideale fiets om het stadsverkeer te trotseren
Adviesprijs € 1649,-
Jouw betrouwbare familiefiets
Adviesprijs € 899,-
Met deze damesfiets klikt het elke dag. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
Adviesprijs € 769,-
Stadsfiets met extra lage instap
Adviesprijs € 1199,-
Een ware allrounder met superstabiel frame! De fiets van het jaar 2020!
Adviesprijs € 949,-

Help me kiezen

Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Super praktische transportfiets waarmee je alles vervoert
Adviesprijs € 1049,-
Premium comfortabele tourfiets
Adviesprijs € 799,-
Nieuwe stadsfiets kopen?

Nieuwe stadsfiets kopen?

Stadsfietsen zijn gemaakt voor al jouw dagelijkse activiteiten. Voor een boodschap, naar school, naar je werk of naar de kroeg. Om de juiste keuze te maken voor een stadsfiets die bij jou past, is het belangrijk om te weten waarvoor je de fiets het meest gebruikt. Fiets je vaak door het drukke stadsverkeer? Dan is een wendbare en lichte stadsfiets zoals de Batavus Dinsdag iets voor jou. Wil je veel bagage meenemen? Dan kan een transportfiets zoals de Batavus PACKD of Batavus Quip handig zijn. 

Nieuwe stadsfiets kopen?
Maak een proefrit op een stadsfiets

Maak een proefrit op een stadsfiets

Of je nu voor een hippe stadsfiets of een sportieve stadsfiets kiest, we hebben er altijd een die bij jou past. Jouw ideale fiets uitproberen? Jouw Batavus fietsenwinkel geeft je graag persoonlijk advies. Plan direct een proefrit op één of meer modellen om te ervaren welke stadsfiets het beste bij je past. 

Maak een proefrit op een stadsfiets