Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie
Tijdelijk 5 Jaar
Gratis Garantie
Bekijk de modellen
Fiets 5 jaar lang onbezorgd zonder onvoorziene kosten

Fiets 5 jaar lang onbezorgd zonder onvoorziene kosten

Soms val je met je neus in de boter. Batavus verlengt tijdelijk haar garantie van twee naar maar liefst vijf jaar op geselecteerde e-bikes. Deze garantie geldt ook op de batterij, motor en het display. Hierdoor fiets jij vijf jaar lang zorgeloos, zonder onvoorziene kosten!


Deze aanbieding t.w.v. €159 geldt tot en met 30 juni 2023, dus sla snel je slag. Zoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt en maak een proefrit. De actievoorwaarden vind je hier.

Bekijk onze actiemodellen

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Dé next generation elektrische transportfiets
Adviesprijs € 2199,-
Dé ideale comfortfiets met een bijzonder aantrekkelijke prijs
Adviesprijs € 2199,-
De ideale elektrische stadsfiets met middenmotor
Adviesprijs € 2199,-
Batavus Remlicht

Batavus Remlicht

De Batavus actiemodellen hebben Batavus Remlicht. Remlicht laat achteropkomend verkeer zien dat je remt. Net als bij een auto. Hierdoor rem je altijd met een gerust gevoel. Ook bij onverwacht stilstaand verkeer.

Batavus Remlicht
E-motion technologie

E-motion technologie

E-motion technologie is perfect als je van comfort houdt zonder ingewikkelde displays. Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en je kunt kiezen uit vijf ondersteuningsstanden. Zo fiets je met de ondersteuning die bij je past.

E-motion technologie
Proefrit maken?

Proefrit maken?

De Batavus fietsenwinkel bij jou in de buurt heeft ‘m waarschijnlijk staan. En anders wordt hij in jouw kleur en maat besteld. Vind hier jouw dichtsbijzijnde fietsenwinkel.

Proefrit maken?

Actievoorwaarden

Deze aanbieding t.w.v. €159 geldt tot en met 30 juni 2023, dus sla snel je slag.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!