E-bikes uit voorraad leverbaar

Wil je binnen nu en een paar weken fietsen op jouw nieuwe Batavus e-bike? Er is een groot aantal e-bikes uit voorraad leverbaar. We hebben er alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. Fiets jij binnenkort op een comfortabele Finez, een stijlvolle Velder of op het minimalistische design van de Dinsdag? Zoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt en vind jouw ideale e-bike. Of doe alvast de test: kies jouw elektische fiets

Sorteer op:
Filter
Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

De ultieme comfortfiets met Bosch accu en riemaandrijving
Adviesprijs € 3699,-
De ultieme comfortfiets met Bosch accu en Bosch Smart Systeem met navigatie
Adviesprijs € 4299,-
Geef extra power aan je ritjes met deze e-bike met derailleurversnelling
Adviesprijs € 3199,-
Stijlvolle en comfortabele e-bike met sterke Bosch middenmotor en Bosch Smart Systeem
Adviesprijs € 3199,-
Een passende e-bike voor iedereen

Een passende e-bike voor iedereen

We hebben een breed aanbod e-bikes in onze collectie. Zo is er altijd een elektrische fiets die past bij jou. Combineer jouw spierkracht met de ondersteuning van een motor en maak jouw fietstocht nog aangenamer en soepeler. 

 

Vind een fietsenwinkel 

Een passende e-bike voor iedereen
Keuze voor een e-bike

Keuze voor een e-bike

Maak je graag lange fietstochten, of gebruik je je e-bike voor korte ritjes. En fiets je veelal in een stadsomgeving, of juist in een glooiend heuvellandschap? Dit zijn belangrijke vragen om jezelf te stellen bij de keuze van jouw e-bike. Iedereen is anders en elke fietsbehoefte is anders. Doe de fietskeuzetest en binnen een paar vragen weet jij welke e-bike bij jou past.  

 

Doe de test

Keuze voor een e-bike
E-bikes goed uit de test

E-bikes goed uit de test

Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit als het gaat om onze fietsen. Dit zien we terug in de beoordeling. Zo scoorden de Finez E-go Power Exclusive een 7.8 in de AD Ffietstest. Deze e-bike scoorde hoog op comfort en rijbeleving. Een top e-bike voorzien van alle luxe. De Batavus Dinsdag E-Go Classic scoorde een ‘Goed’ in de test van de ANWB. We zijn trots op onze e-bikes die als comfortabele, veilige en onderhoudsvriendelijke kwaliteitsfietsen uit de test komen!

 

Informeer bij jouw fietsenwinkel naar de actuele voorraad!

E-bikes goed uit de test