De robuuste transportfiets voor al je dagelijkse activiteiten

De robuuste transportfiets voor al je dagelijkse activiteiten

De Batavus PACKD is een echte alleskunner die wel tegen een stootje kan. Het is de perfecte schoolfiets, stoere transportfiets en ultieme hippe stadsfiets. De PACKD deinst nergens voor terug. De voor- en achterdrager van de PACKD zijn voorzien van bijpassende planken en door de geïntegreerde snelbinders is het meenemen van bagage nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Bovendien is de verlichting op een slimme manier bevestigd zodat je deze er niet makkelijk afstoot. Doordat de verlichting altijd aanstaat, ben je altijd zichtbaar en veilig onderweg. De PACKD is verkrijgbaar in verschillende opvallende en flitsende kleuren zodat er altijd een passende PACKD voor jou is! 

Lees meer voordelen

Alle fietsen uit de Batavus PACKD-serie

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets

De ideale schoolfiets

De PACKD is de ideale schoolfiets, want het extra stevige frame kan wel tegen een stootje. Bovendien is de PACKD voorzien van een paar slimmigheden. Zo bevestig je binnen no-time een kratje op de voordrager om je tas in te zetten en zijn de kabels mooi weggewerkt door het frame, zodat je niet blijft haken achter andere fietsen in de drukke fietsenstalling. Over fietsenstallingen gesproken… De verlichting is slim op de fiets geplaatst zodat je deze niet makkelijk kapot stoot aan een andere geparkeerde fiets. Bovendien staat je licht altijd aan zodat je altijd zichtbaar en veilig onderweg bent! 

<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets
Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Meer bagage? Geen probleem! De stevige voor- en achterdrager bieden je de mogelijkheid om zonder probleem een kratje of mand te bevestigen. Schooltas of sporttas voorop en je bent klaar om te gaan. Deze transportfiets is bij uitstek geschikt voor het vervoeren van je spullen én ook nog eens super comfortabel blijft fietsen. Op deze manier wordt het meenemen van je spullen wel héél erg makkelijk.   

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk
Altijd veilig en zichtbaar onderweg

Altijd veilig en zichtbaar onderweg

Veiligheid staat voorop bij Batavus. Daarom is de PACKD voorzien van verlichting die altijd aan staat. De niet-elektrische uitvoering van de PACKD is voorzien van verlichting die werkt op de naafdynamo, waardoor lege batterijen verleden tijd zijn. De elektrische PACKD E-go® uitvoeringen hebben verlichting die werkt op de accu van de e-bike. Zo heb je het vertrouwen in de fiets dat je gegarandeerd goed zichtbaar bent. Dat is pas met een veilig gevoel onderweg zijn.

Altijd veilig en zichtbaar onderweg
Klaar om kids mee te nemen

Klaar om kids mee te nemen

Ook aan jonge ouders met kinderen is gedacht. Zo is de voordrager van de PACKD gedeeltelijk te verwijderen om de kleine bijrijder in het kinderzitje alle beenruimte te geven die nodig is. En als je het kinderzitje naar achter wilt verplaatsen, zet je de voordrager er weer snel en gemakkelijk op. Zo groeit de fiets dus met je mee! Parkeren met een kinderzitje aan het stuur doe je natuurlijk op een veilige manier, want door de stevige tweepootstandaard én het gemakkelijk te bedienen stuurslot staat je fiets altijd stevig. 

Klaar om kids mee te nemen