De robuuste transportfiets voor al je dagelijkse activiteiten

De robuuste transportfiets voor al je dagelijkse activiteiten

TIJDELIJK 5 JAAR GRATIS GARANTIE. Batavus verlengt tijdelijk de garantie op PACKD E-bikes van twee naar maar liefst vijf jaar. Ook op de batterij, motor en het display. Je profiteert t/m 31 december 2024 van deze aanbieding.

De Batavus PACKD is een echte alleskunner die wel tegen een stootje kan. Het is de perfecte schoolfiets, stoere transportfiets en ultieme hippe stadsfiets. De PACKD deinst nergens voor terug. De voor- en achterdrager van de PACKD zijn voorzien van bijpassende planken en door de geïntegreerde snelbinders is het meenemen van bagage nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. Bovendien is de verlichting op een slimme manier bevestigd zodat je deze er niet makkelijk afstoot. Doordat de verlichting altijd aanstaat, ben je altijd zichtbaar en veilig onderweg. De PACKD is verkrijgbaar in verschillende opvallende en flitsende kleuren zodat er altijd een passende PACKD voor jou is! 

Lees meer voordelen

Alle fietsen uit de Batavus PACKD-serie

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs €1999,- 1799,-
Dé next generation elektrische transportfiets
Adviesprijs € 1999,-
Stoere, robuuste transportfiets met 7 versnellingen
Adviesprijs € 929,-
Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie op PACKD E-bikes

Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie op PACKD E-bikes

Soms val je met je neus in de boter. Batavus verlengt tijdelijk haar garantie van twee naar maar liefst vijf jaar op geselecteerde e-bikes. Deze garantie geldt ook op de batterij, motor en het display. Hierdoor fiets jij vijf jaar lang zorgeloos, zonder onvoorziene kosten!


Deze aanbieding t.w.v. €159 geldt tot en met 31 december 2024, sla je slag! Zoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt en maak een proefrit. De actievoorwaarden vind je hier.

Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie op PACKD E-bikes
<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets

De ideale schoolfiets

De PACKD is de ideale schoolfiets, want het extra stevige frame kan wel tegen een stootje. Bovendien is de PACKD voorzien van een paar slimmigheden. Zo bevestig je binnen no-time een kratje op de voordrager om je tas in te zetten en zijn de kabels mooi weggewerkt door het frame, zodat je niet blijft haken achter andere fietsen in de drukke fietsenstalling. Over fietsenstallingen gesproken… De verlichting is slim op de fiets geplaatst zodat je deze niet makkelijk kapot stoot aan een andere geparkeerde fiets. Bovendien staat je licht altijd aan zodat je altijd zichtbaar en veilig onderweg bent! 

<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets
Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk

Meer bagage? Geen probleem! De stevige voor- en achterdrager bieden je de mogelijkheid om zonder probleem een kratje of mand te bevestigen. Schooltas of sporttas voorop en je bent klaar om te gaan. Deze transportfiets is bij uitstek geschikt voor het vervoeren van je spullen én ook nog eens super comfortabel blijft fietsen. Op deze manier wordt het meenemen van je spullen wel héél erg makkelijk.   

Bagage vervoeren was nog nooit zo makkelijk
Altijd veilig en zichtbaar onderweg

Altijd veilig en zichtbaar onderweg

Veiligheid staat voorop bij Batavus. Daarom is de PACKD voorzien van verlichting die altijd aan staat. De niet-elektrische uitvoering van de PACKD is voorzien van verlichting die werkt op de naafdynamo, waardoor lege batterijen verleden tijd zijn. De elektrische PACKD E-go® uitvoeringen hebben verlichting die werkt op de accu van de e-bike. Zo heb je het vertrouwen in de fiets dat je gegarandeerd goed zichtbaar bent. Dat is pas met een veilig gevoel onderweg zijn.

Altijd veilig en zichtbaar onderweg
Klaar om kids mee te nemen

Klaar om kids mee te nemen

Ook aan jonge ouders met kinderen is gedacht. Zo is de voordrager van de PACKD gedeeltelijk te verwijderen om de kleine bijrijder in het kinderzitje alle beenruimte te geven die nodig is. En als je het kinderzitje naar achter wilt verplaatsen, zet je de voordrager er weer snel en gemakkelijk op. Zo groeit de fiets dus met je mee! Parkeren met een kinderzitje aan het stuur doe je natuurlijk op een veilige manier, want door de stevige tweepootstandaard én het gemakkelijk te bedienen stuurslot staat je fiets altijd stevig. 

Klaar om kids mee te nemen