Damesfietsen

Op zoek naar een damesfiets waarvan je jarenlang plezier zult hebben? Bij Batavus staat hij voor je klaar. In het ruime gamma zit altijd de fiets die jij zoekt.

 

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Een absolute prijsdoorbraak! Een echt Nederlandse fiets met de populaire E-motion-middenmotor.
1749,-
Gerust op weg met je stabiele elektrische fiets
2649,-
Opvallende, hippe stadsfiets in trendy kleuren
699,-
Comfortabele en sportieve topper voor dagelijks én recreatief gebruik. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
999,-
Stoere, trendy en comfortabele stadsfiets. Alleen verkrijgbaar bij Premium dealers.
749,-
Slanke stadsfiets voor elke dag.
799,-
Sportieve en comfortabele stadsfiets. Exclusief bij Batavus Premium dealers.
769,-
Maak kennis met onze solide en veilige CNCTD. E-go®
1649,-
Oerdegelijke en voordelige stadsfiets
549,-

Help me kiezen

Moderne stadsfiets met de charme van een retro omafiets
599,-
Sportief en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor woon-werk verkeer
2799,-
Sportieve krachtpatser met hoge velgen en double butted frame
949,-

Damesfietsen

Voor elk wat wils

Een damesfiets waarmee je vlot door het stadsverkeer bolt? Of liever een met sportieve trekjes? Of mag het om een e-bike gaan, die je wat extra traphulp biedt? Batavus heeft de meest uiteenlopende damesfietsen in zijn collectie. Elk model wordt dan nog eens in verschillende frametypes aangeboden – bijvoorbeeld met een extra lage instap, zodat je gemakkelijk op- en afstapt. 

Vind jouw damesfiets

Uit alle Batavus-damesfietsen precies die fiets kiezen die jij nodig hebt? De filter links op deze pagina helpt je erbij. Daarmee pas je de eigenschappen van de damesfiets aan jouw voorkeuren aan. Tot je uitkomt bij jouw gedroomde Batavus-fiets.

Toon meer