Xtra-garantie

Extra garantie voor elektrische fietsen

Elke e-bike van Batavus draagt standaard een fabrieksgarantie van twee jaar. Maar wil je langer gerust zijn? Ga dan voor extra garantie op je elektrische fiets. De Xtra Garantie-optie biedt je voor 159 euro nog eens drie jaar fabrieksgarantie – zonder eigen risico of afwaardering van onderdelen.

 

Vijf jaar garantie voor elektrische fietsen

De beste garantie voor je elektrische Batavus-fiets? Onze e-bikes zijn al járen de best verkochte in Europa. Met dank aan hun hoogstaande onderdelen, zoals de sterke accu en slimme motor.

 

Vertrouw je toch liever op je eigen ervaringen? Dan stelt de twee jaar fabrieksgarantie je gerust. Batavus geeft je zelfs de kans om die met drie jaar te verlengen, via de Xtra Garantie-optie. Zo heb je vijf jaar lang onbezorgd fietsplezier, zonder service- en herstellingskosten.

 

Xtra Garantie op elektrische fietsen beter dan verzekering

Sluit je de Xtra Garantie af bij Batavus? Dan gun je jezelf meer dan bij een fietsverzekering met garantiedekking. Want via de Xtra Garantie wordt ook de accu vergoed. Die verslijt in de loop van de jaren. Dat verloopt zelfs sneller naarmate hij ouder wordt – ongeacht of je veel of weinig met je e-bike fietst, want het wordt veroorzaakt door een chemisch proces in de accu. Je merkt het: het is maar goed dat ook die accu gedekt wordt via de Xtra Garantie.

 

De voordelen van extra garantie op de elektrische fietsen

  • Je garantietermijn wordt liefst drie jaar langer.
  • De herstellingskosten worden, op basis van de gemiddelde prijzen, vergoed.
  • De waarde van de fiets wordt behouden en je ontvangt een hogere inruilwaarde (omdat de Xtra Garantie bij verkoop overdraagbaar is).
  • Kortom: je krijgt meer zekerheid, comfort en zorgeloosheid.

 

Opgepast: je kunt de Xtra Garantie enkel via een erkende Batavus-dealer afsluiten. Ze wordt alleen in België aangeboden. En ze geldt niet voor de oudere elektrische modellen van Batavus.