Bekijk onze transportfietsen
Bekijk onze
transportfietsen

Transportfietsen

Met onze stoere transportfietsen zie vervoer jij eenvoudig jezelf en al je bagage van A naar B. Onze robuuste pakezels zijn uitgerust met allerlei handige functies zoals een voordrager. Hierop bevestig je een handige krat of mand waarin je al je spullen kwijt kan. Ontdek alle kleuren en stijlen en vind de transportfiets die perfect bij jou past.

 

 

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Stoere, robuuste transportfiets met 7 versnellingen
Adviesprijs € 929,-

Help me kiezen

Onze stoere pakezels

Onze stoere pakezels

Onderweg naar de sportschool, opvang of werk? Op onze stoere pakezels neem jij al je spullen gemakkelijk mee. Onze transportfietsen hebben vele handige functionaliteiten die het vervoeren van bagage een fluitje van een cent maken.

Onze stoere pakezels
Extra stabiel met tweepootstandaard en stuurslot

Extra stabiel met tweepootstandaard en stuurslot

Heb je veel gewicht op je fiets? Met de tweepootsstandaard parkeer je je Batavus transportfiets eenvoudig op een oneven grond. En met het stuurslot zet je het stuur gemakkelijk op slot. Zo valt je fiets niet om en kun jij gemakkelijk je bagage op- en afladen.

Extra stabiel met tweepootstandaard en stuurslot
Extra veel bagage op de voor- en achterdrager

Extra veel bagage op de voor- en achterdrager

Transportfietsen hebben allerlei handige functionaliteiten om veel bagage mee te nemen. Zo is de Batavus Quip uitgerust met een verstelbare voor- en achterdrager. Hiermee tover je hem in mum van tijd om van een transportfiets naar familiefiets.Zo is het mogelijk om 2 kinderzitjes, een boodschappentas en een krat of mand te bevestigen. Een perfecte vervanger van een tweede auto.

 

De voor- en achterdrager van de Batavus PACKD zijn voorzien van bijpassende planken en geïntegreerde snelbinders. Hier kun je eenvoudig je school- of sporttas mee bevestigen en je bent klaar om te gaan. 

 

Extra veel bagage op de voor- en achterdrager