Herenfietsen

Op zoek naar een herenfiets waarvan je nog járen geniet? Bij Batavus wacht een ruim assortiment hoogstaande herenfietsen op jou. Met daartussen precies die fiets die jij zoekt.

 

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Jouw ideale fiets om het stadsverkeer te trotseren
Adviesprijs € 1649,-
Jouw betrouwbare familiefiets
Adviesprijs € 899,-
De ultieme comfortfiets met Bosch accu en Bosch Smart Systeem met navigatie
Adviesprijs € 4299,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2499,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
De ideale elektrische stadsfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Een ware allrounder met superstabiel frame! De fiets van het jaar 2020!
Adviesprijs € 949,-

Herenfietsen

Voor elk wat wils

Een herenfiets die je vlot door het drukke stadsverkeer loodst? Of één waarmee je zondags gaat toeren? Of liever een e-bike die je een duwtje in de rug geeft? Batavus presenteert je de meest uiteenlopende herenfietsen.

Vind jouw herenfiets

Uit alle Batavus-herenfietsen diegene kiezen die het beste bij jou past? De filter links op deze pagina helpt je erbij. Daarmee stem je de eigenschappen van de fietsen op jouw voorkeuren af. Tot je eindigt bij de perfecte Batavus-herenfiets.

Toon meer