Jongensfietsen

Een stoere jongensfiets die je op het lijf geschreven is? Hij wacht op jou bij Batavus. Ons gamma toont verschillende modellen en kleuren. Voor alle leeftijden. En altijd sterk en veilig.

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

No-nonsens kinderfiets in een stoer jasje
Adviesprijs € 569,-
Perfecte transportfiets voor kinderen
Adviesprijs € 549,-
Perfecte transportfiets voor kinderen
Adviesprijs € 569,-
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland.
Adviesprijs € 549,-
Veilige, best verkochte A-merk jongensfiets van Nederland
Adviesprijs € 569,-

Jongensfietsen

Voor elk wat wils

Lekker snel door het bos crossen? Of in volle vaart de stad doorkruisen op weg naar school? Zowel grote als kleine kerels leven zich uit op de jongensfietsen van Batavus. Ze komen met of zonder versnellingen en in alle maten en kleuren die je wenst.

Vind jouw jongensfiets

Precies die jongensfiets vinden die bij jou past? De filter links op deze pagina helpt je erbij. Daarmee stem je de eigenschappen van de jongensfietsen op jouw voorkeuren af. Tot je jouw droomfiets vindt.

Toon meer