Batavus Fonk: Wees de binnenstad de baas

Batavus Fonk: Wees de binnenstad de baas

TIJDELIJK 5 JAAR GRATIS GARANTIE. Batavus verlengt tijdelijk de garantie op Fonk E-bikes van twee naar maar liefst vijf jaar. Ook op de batterij, motor en het display. Je profiteert t/m 31 december 2023 van deze aanbieding.
De Batavus Fonk brengt je met een glimlach naar dat gezellige terrasje of naar je favoriete winkel. Superlicht en verkrijgbaar in verschillende frisse uitvoeringen zodat er altijd een Fonk bij jou past. Met de Batavus Fonk zoef je zonder problemenvan de ene naar de andere kant van de stad, want door zijn stabiele frame heeft hij een strak stuurgedrag en omdat hij lekker licht is, ben je ook nog eens superwendbaar! Of je nou voor een e-bike of een stadsfiets gaat, de Fonk brengt je binnen een mum van tijd naar je bestemming! 

Lees meer voordelen.

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

De ideale elektrische stadsfiets met middenmotor
Adviesprijs € 2199,-
De ideale elektrische stadsfiets met voorwielmotor
Adviesprijs €1999,- 1799,-
Lichte stadsfiets met 7 versnellingen en moderne kleuren.
Adviesprijs € 849,-
Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie op Fonk E-bikes

Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie op Fonk E-bikes

Soms val je met je neus in de boter. Batavus verlengt tijdelijk haar garantie van twee naar maar liefst vijf jaar op geselecteerde e-bikes. Deze garantie geldt ook op de batterij, motor en het display. Hierdoor fiets jij vijf jaar lang zorgeloos, zonder onvoorziene kosten!


Deze aanbieding t.w.v. €159 geldt tot en met 31 december 2023, sla je slag! Zoek een fietsenwinkel bij jou in de buurt en maak een proefrit. De actievoorwaarden vind je hier.

Tijdelijk 5 Jaar Gratis Garantie op Fonk E-bikes
Batavus Remlicht

Batavus Remlicht

De Fonk E-go modellen hebben Batavus Remlicht. Remlicht laat achteropkomend verkeer zien dat je remt. Net als bij een auto. Hierdoor rem je altijd met een gerust gevoel. Ook bij onverwacht stilstaand verkeer.

Batavus Remlicht
<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets volgens het AD

De ideale schoolfiets volgens het AD

De Batavus Fonk E-go® Plus is beoordeeld met een 8,8 in de categorie ‘elektrische schoolfietsen’ in de Nationale Schoolfietstest van het Algemeen Dagblad. De scholieren testten de fiets op rijeigenschappen, comfort, prijs/kwaliteit, motorondersteuning en displaybediening. De Fonk E-go® Plus is de ideale elektrische fiets voor ritjes van en naar school met een krachtige E-motion middenmotor, veilige led-verlichting en een modern design.

 

Lees meer over schoolfietsen

<a id="outro"></a>De ideale schoolfiets volgens het AD
Superlicht gewicht, perfect voor de stad

Superlicht gewicht, perfect voor de stad

Helemaal in zijn element tussen de nauwe stadsstraten waar je heerlijk doorheen zoeft. Aan alles is gedacht bij de Fonk. Zo zijn de kabels op een unieke manier weggewerkt zodat je niet blijft haken in de drukke fietsenstalling en is de Fonk licht in gewicht zodat je lekker wendbaar bent. En door de unieke verlichting van de Fonk ben je altijd goed zichtbaar.

Superlicht gewicht, perfect voor de stad