Woon-werk fietsen

Ben je op zoek naar een fiets die ideaal is om te gebruiken voor woon-werkverkeer? Op deze pagina tonen we een aantal van onze fietsen die wij buitengewoon geschikt vinden om te gebruiken om naar je werk (of school) te fietsen.

 

 

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

De ideale stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving
Adviesprijs € 1249,-
Jouw ideale fiets om het stadsverkeer te trotseren
Adviesprijs € 1649,-
Stijlvolle en comfortabele e-bike met sterke Bosch middenmotor en Bosch Smart Systeem
Adviesprijs € 3199,-
Fiets vol energie met de Altura E-go met accu in de achterdrager
Adviesprijs € 2349,-
Ontdek de stad met de Fonk 3
Adviesprijs € 749,-
Comfortabele en stijlvolle e-bike met accu in het frame
Adviesprijs € 2799,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2499,-
Fiets vol energie met krachtige Bosch middenmotor
Adviesprijs € 2549,-
Dé next generation transportfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2799,-
De ideale allrounder met een perfect stabiel frame
Adviesprijs € 999,-
Geef extra power aan je ritjes met deze e-bike met derailleurversnelling
Adviesprijs € 3199,-
Lichte stadsfiets met unieke verlichting
Adviesprijs € 849,-
Een ware allrounder met superstabiel frame! De fiets van het jaar 2020!
Adviesprijs € 949,-
Dé next generation transportfiets met 3 versnellingen
Adviesprijs € 749,-
De ideale elektrische stadsfiets met voorwielmotor
Adviesprijs € 1799,-
Jouw betrouwbare familiefiets
Adviesprijs € 899,-

Woon-werk fietsen

Voor woon-werkverkeer onder een bepaalde afstand voldoet een basic stadsfiets prima. Als je dagelijks langere afstanden fietst, is het echter fijn als je fiets over meerdere versnellingen en wat meer comfort beschikt. Denk bijvoorbeeld aan handremmen, een verstelbaar stuur, een verende voorvork en verende zadelpen. Ook wil je je bagage natuurlijk goed kwijt kunnen. En je weet, het regent bijna nooit, dus kies voor een woon-werk fiets als vervoermiddel!

Steuntje in de rug? Overweeg een elektrische fiets!

Woon je aardig wat kilometers van je werk af, neem dan eens een elektrische fiets in overweging. Een elektrische fiets is ideaal als woon-werk fiets, omdat deze het fietsen wat lichter maakt door de trapondersteuning die hij biedt. Hij geeft je als het ware nét even dat steuntje in de rug. En je hoeft dus ook niet meer bang te zijn om bezweet op je werk aan te komen. Steeds meer forenzen kiezen om die reden voor een elektrische fiets. Kies een elektrische fiets met een actieradius die past bij de afstanden die je wilt fietsen. Wil je meer informatie over onze elektrische fietsen, kijk dan op onze informatiepagina.

Toon meer