Woon-werk fietsen

Ben je op zoek naar een fiets die ideaal is om te gebruiken voor woon-werkverkeer? Op deze pagina tonen we een aantal van onze fietsen die wij buitengewoon geschikt vinden om te gebruiken om naar je werk (of school) te fietsen.

 

 

Sorteer op:

Help me kiezen

Woon-werk fietsen

Voor woon-werkverkeer onder een bepaalde afstand voldoet een basic stadsfiets prima. Als je dagelijks langere afstanden fietst, is het echter fijn als je fiets over meerdere versnellingen en wat meer comfort beschikt. Denk bijvoorbeeld aan handremmen, een verstelbaar stuur, een verende voorvork en verende zadelpen. Ook wil je je bagage natuurlijk goed kwijt kunnen. En je weet, het regent bijna nooit, dus kies voor een woon-werk fiets als vervoermiddel!

Steuntje in de rug? Overweeg een elektrische fiets!

Woon je aardig wat kilometers van je werk af, neem dan eens een elektrische fiets in overweging. Een elektrische fiets is ideaal als woon-werk fiets, omdat deze het fietsen wat lichter maakt door de trapondersteuning die hij biedt. Hij geeft je als het ware nét even dat steuntje in de rug. En je hoeft dus ook niet meer bang te zijn om bezweet op je werk aan te komen. Steeds meer forenzen kiezen om die reden voor een elektrische fiets. Kies een elektrische fiets met een actieradius die past bij de afstanden die je wilt fietsen. Wil je meer informatie over onze elektrische fietsen, kijk dan op onze informatiepagina.

Toon meer