Een (elektrische) fiets van Batavus leasen

Een (elektrische) fiets van Batavus leasen

Van huis naar werk, even de stad in voor een boodschap of genieten van de prachtige natuur. Het maakt niet uit waar je fietst. Elke tocht op je elektrische fiets voelt fijn en ontspannen. Tegelijkertijd is het goed voor je gezondheid en de wereld om je heen. Met private lease van Batavus blijf je genieten. Voor een vast, betaalbaar bedrag per maand heb je de meest comfortabele elektrische fiets. Plus je profiteert van een uitgebreid servicepakket, inclusief onderhoud en reparatie. Heerlijk fietsen zonder zorgen!

Bat-shop

1. Kies de fiets van je dromen

Je Batavus-dealer adviseert je over de fiets die het beste bij je lijf, levensstijl en je fietsgedrag past. Jij kan kiezen uit een breed aanbod van (elektrische) fietsen. Zoek direct de fiets van je dromen.

Bekijk Fietsen
Aanvraag

2. Doe eenvoudig een aanvraag

Je hebt je keuze gemaakt? Vul samen met je dealer de leaseaanvraag in en laat hem versturenIn de leaseaanvraag leg je samen alle gegevens vast die nodig zijn. Vergeet hiervoor niet je identiteitsbewijs mee te nemen.

Zoek een dealer
Bat_contract

3. Bevestig simpel je contract

Aanvraag akkoord? Je ontvangt binnen 2 werkdagen een e-mail met daarin je 3‑jarige leasecontract. Ook ontvang je een betalingsmachtiging waarmee je de leasepartner goedkeuring geeft het maandelijks bedrag af te schrijven.

Bekijk spelregels
Bat_bike

4. Haal je fiets snel op!

De dealer bestelt je (elektrische) fiets en maakt een afspraak met je om hem op te halen. Vanaf dit moment gaat je contract officieel in en ontvang je de eerste factuur. Je dealer geeft je graag tips over je nieuwe fiets.

Bekijk voordelen

Voordelen van leasen

Comfortabel en ontspannen fietsen
Comfortabel en ontspannen fietsen op een nieuwe (elektrische) Batavus fiets tegen een vriendelijke prijs.
Overzichtelijk maandbedrag
Een overzichtelijk maandelijks leasebedrag waarbij je precies weet waar je aan toe bent.
Zeer uitgebreid servicepakket
Een zeer uitgebreid servicepakket, met bijvoorbeeld onderhoud en reparatie.
Pechhulp in alle EU landen
Pechhulp in de EU landen, mocht dat nodig zijn.
Aantrekkelijke fiscale voordelen
Aantrekkelijke fiscale voordelen door jouw eenmanszaak of als werknemer via je werkgever.

Private lease versus kopen?

Als je een (elektrische) fiets gewoon koopt, betaal je in één keer een groot bedrag. Maar dat wil niet zeggen dat je daarmee al je kosten in één keer betaalt. Een elektrische fiets vraagt namelijk specialistisch en regelmatig onderhoud. Bij lease zijn al deze kosten inbegrepen in het bedrag wat je vast per maand betaalt. Je spreidt de aanschafkosten en houdt maandelijks meer geld beschikbaar om te besteden aan andere zaken. En je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte onderhoudskosten of dure reparaties.    

 

Daarnaast hoef je zelf niet aan onderhoud te denken. Op geplande tijden (bij 3, 12 en 24 maanden), ontvang je een mail met een oproep voor de onderhoudsafspraak. En bij schade meld je je bij de dealer voor snelle en vakkundige reparatie. Zodat je snel weer veilig de weg op kunt.  

Kies je lease fiets

Toon alle lease fietsen

Zoek je fietsenwinkel

Heb jij interesse in één van de Batavus actiemodellen? Bezoek dan snel een dealer in je buurt of boek direct een proefrit! Ervaar zelf de elektrische fietsen van Batavus.

Zoek je lease fiets winkel
Fiets leasen als eenmanszaak? Profiteer van de voordelen

Fiets leasen als eenmanszaak? Profiteer van de voordelen

Ben je zelfstandig ondernemer, dan biedt Batavus Lease meerdere voordelen. Allereerst de praktische: je geniet van het comfort van een Batavus-fiets en servicepakket. Daarnaast bespaar je fors op je belasting. Met je bedrijf investeer je namelijk alleen in het leasebedrag en dat voer je op als kosten. De BTW kun je als voorbelasting aftrekken. Met lease kun je flink voordeliger uit zijn dan wanneer je de fiets koopt. De dealer heeft bij je aanvraag bedrijfsgegevens nodig zoals je adres en het KVK-nummer van je onderneming

 

Via een werkgever leasen 

Wist je dat je als werknemer via je werkgever extra voordelig leaset? Vraag of hij wil en kan meewerken aan een fietsregeling. Binnen deze regeling betaal je een maandelijks leasebedrag, maar je werkgever houdt dit in op je brutosalaris. Dat betekent dat het hem niets extra kost, terwijl je zelf aanzienlijk bespaart 

Fiets leasen als eenmanszaak? Profiteer van de voordelen

Batavus lease ontzorgt volledig!

Bij een Batavus leasefiets hoort een all-inclusive service- en onderhoudspakket.  

 

  • Onderhoud en reparaties zoals bijvoorbeeld een lekke band of ketting eraf zijn inbegrepen. Mooi geen gedoe dus of vieze handen.  
  • De aansprakelijkheid- en diefstalverzekering* zijn geregeld. Na diefstal kun je een nieuw contract afsluiten en schade wordt door je dealer gerepareerd.  
  • Als het nodig is, houdt dit servicepakket zelfs in dat jij en je fiets worden opgehaald binnen heel Europa. 

 

* Bij diefstal geldt altijd een eigen risico van €50,-. Kun je niet alle originele of geregistreerde sleutels overhandigen, dan  zul je de kosten voor diefstal  van de fiets zelf moeten betalen. Schade als gevolg van slecht huisvaderschap wordt geheel in rekening gebracht bij de leaserijder. 

Vraag de gratis brochure aan!

Het is mogelijk een Batavus fiets te leasen. Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt gratis de brochure met alle leasemodellen 

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen
Voor wie is private lease?
Hoe is onderhoud geregeld?
Hoe zit het met reparatie van mijn elektrische fiets?
Hoe zit het met reparatie in het buitenland?
Wat kan ik doen bij diefstal van mijn elektrische fiets?
Wat kan ik doen bij schade aan mijn (elektrische) fiets?
Hoe zit het als ik pech onderweg krijg?
Wat moet ik doen als mijn contract afloopt?