Meisjesfietsen

Stoere meiden fietsen op stoere meidenfietsen. De trendy Batavus PACKD transportfiets is er zo een. Verkrijgbaar in 24 inch en 26 inch. Je fietst er elke dag heerlijk mee naar school, naar vriendinnen in de buurt, naar hockey, voetbal of dansles. Met wind mee of wind tegen, in de zon of in de regen. Op een meisjesfiets kom je overal en is het volgende avontuur nooit ver weg. Gelukkig kan deze meisjesfiets tegen een stootje en ben je super goed zichtbaar door slimme verlichting, wel zo’n fijn idee. De stevige voor- en achterdrager zijn perfect om handig en veilig spullen mee te nemen.

 

Op zoek naar een meisjesfiets van 22 inch, 20 inch of kleiner? Kijk dan eens bij onze Loekie kinderfietsen, voor kinderen vanaf twee jaar.

Sorteer op:
Perfecte transportfiets voor kinderen
Adviesprijs € 549,-
Perfecte transportfiets voor kinderen
Adviesprijs € 569,-
Meisjesfiets 24 inch of 26 inch kopen

Meisjesfiets 24 inch of 26 inch kopen

Op zoek naar een trendy, veilige meisjesfiets in 24 inch of 26 inch? De Batavus PACKD is dan perfect! Deze stoere kinderfiets is een moderne allrounder en voorzien van veel veilige en handige opties. Een stevig frame, drie versnellingen, een krachtige terugtraprem en slimme verlichting die aanblijft, ook als je stil staat. Ook handig: de stevige voor- en achterdrager waarmee je gemakkelijk en veilig je spullen meeneemt. En natuurlijk een goed slot. Zo’n fijne meisjesfiets mag natuurlijk ook mooi zijn. Onze designers hebben daarom gekozen voor twee hippe uitvoeringen: mat zwart en mat paars. Welke kleur is jouw favoriet?

Meisjesfiets 24 inch of 26 inch kopen
Proefrit op een meisjesfiets

Proefrit op een meisjesfiets

Een nieuwe meisjesfiets koop je niet zomaar. Laat je (klein)dochter haar nieuwe fiets uitgebreid testen en krijg deskundig advies van onze fietsexperts. Kom vrijblijvend naar jouw Batavus fietsenwinkel voor persoonlijk advies of om direct een proefrit te maken. 

 
Proefrit op een meisjesfiets