Batavus familiefietsen
Batavus familiefietsen

Familiefietsen

Ben je op zoek naar een fiets waarop je gemakkelijk je kind(eren) en extra bagage mee kunt nemen, kies dan voor een Batavus familiefiets! Met een Batavus familiefiets weet je zeker dat je je kind(eren) veilig en betrouwbaar kunt vervoeren. Als je kinderen mee wilt nemen op de fiets, wil je namelijk dat deze aan hogere kwaliteitseisen dan gemiddeld voldoet. Je fiets moet ook gebruiksvriendelijk zijn. 

Sorteer op:
Filter
Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Ontdek het avontuur op de Batavus Fier met naafversnelling
Adviesprijs € 4349,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2499,-

Help me kiezen

Moederfietsen

Er is altijd een moederfiets die bij jou past

Onze Batavus Mambo Deluxe is speciaal ontworpen om als moederfiets dienst te doen. De stuurvergrendeling en dubbele standaard zorgen ervoor dat je fiets niet zomaar om kan vallen en dat je je kind veilig in of uit het kinderzitje kunt halen. Wat ook handig is, is dat onze ultieme moederfiets Mambo Deluxe een extra lange bagagedrager, een extra ruime instap en een extra breed stuur heeft, waardoor je meer ruimte hebt voor kinderzitjes én voor jezelf.

Ook een boodschappentas of sporttas neem je vanzelfsprekend zonder problemen mee op je mamafiets. Al onze moederfietsen zijn veilig, duurzaam en comfortabel. De meest voorkomende kinderzitjes zijn daarnaast gemakkelijk te monteren op onze moederfietsen.

 

Samen uit. Samen thuis.

Toon meer