Moederfietsen

Ben je op zoek naar een fiets waarop je gemakkelijk je kind(eren) en extra bagage mee kunt nemen, kies dan voor een Batavus moederfiets! Met een Batavus moederfiets weet je zeker dat je je kind(eren) veilig en betrouwbaar kunt vervoeren. Als je kinderen mee wilt nemen op de fiets, wil je namelijk dat deze aan hogere kwaliteitseisen dan gemiddeld voldoet. Je fiets moet ook gebruiksvriendelijk zijn. 

Sorteer op:
Filter
Robuuste allrounder waarmee je echt alles kan vervoeren. Perfect voor moeders én vaders!
Adviesprijs € 999,-
Onderscheidende, trendy transportfiets
Adviesprijs € 949,-
Onderscheidende, trendy elektrische transportfiets.
Adviesprijs € 2399,-

Help me kiezen

Moederfietsen

Er is altijd een moederfiets die bij jou past

Onze Batavus Mambo Deluxe is speciaal ontworpen om als moederfiets dienst te doen. De stuurvergrendeling en dubbele standaard zorgen ervoor dat je fiets niet zomaar om kan vallen en dat je je kind veilig in of uit het kinderzitje kunt halen. Wat ook handig is, is dat onze ultieme moederfiets Mambo Deluxe een extra lange bagagedrager, een extra ruime instap en een extra breed stuur heeft, waardoor je meer ruimte hebt voor kinderzitjes én voor jezelf.

Ook een boodschappentas of sporttas neem je vanzelfsprekend zonder problemen mee op je mamafiets. Al onze moederfietsen zijn veilig, duurzaam en comfortabel. De meest voorkomende kinderzitjes zijn daarnaast gemakkelijk te monteren op onze moederfietsen.

 

Samen uit. Samen thuis.

Toon meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Batavus producten en het laatste Batavus nieuws? Schrijf je dan nu in!