Moderne e-bikes

Graag wat extra traphulp tijdens het fietsen? Dan is een elektrische fiets echt iets voor jou. Batavus pakt uit met een reeks moderne e-bikes voor mannen en vrouwen. Ze dragen verschillende prijskaartjes en lenen zich tot uiteenlopende doeleinden – van ontspannende ritjes tot sportieve uitstappen.

 

Met alle toeters en bellen

Je kiest uit drie types van aandrijfsystemen, een zichtbare of onzichtbare accu en een derailleur- of naafversnelling. Maar waarvoor je ook gaat, de degelijkheid en betrouwbaarheid van Batavus krijg je er altijd bovenop.

 

Voor jong en oud

Een extra duwtje in de rug tijdens het fietsen? Niet alleen de oudere fietser weet het te appreciëren. Ook het iets jongere volkje is erdoor gecharmeerd. Met dank aan de moderne uitstraling van de elektrische Batavus-fietsen. Onze e-bikes zijn elegant of stoer, en dragen hippe of traditionele kleuren. Hun accu zit netjes verstopt onder de bagagedrager of is zelfs onzichtbaar weggewerkt in de kettingkast.

 

Vakmanschap en technologie

Batavus combineert voor zijn e-bikes de nieuwste technologieën met zijn eeuwenoude ervaring en passie. Dat zorgt voor een ruim gamma aan hoogstaande e-bikes. Waarop iedereen zich goed voelt.

Sorteer op:
Maak kennis met onze solide en veilige CNCTD. E-go®
1649,-
Sportief en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor woon-werk verkeer
2799,-