Moderne e-bikes

Graag wat extra traphulp tijdens het fietsen? Dan is een elektrische fiets echt iets voor jou. Batavus pakt uit met een reeks moderne e-bikes voor mannen en vrouwen. Ze dragen verschillende prijskaartjes en lenen zich tot uiteenlopende doeleinden – van ontspannende ritjes tot sportieve uitstappen.

 

Met alle toeters en bellen

Je kiest uit drie types van aandrijfsystemen, een zichtbare of onzichtbare accu en een derailleur- of naafversnelling. Maar waarvoor je ook gaat, de degelijkheid en betrouwbaarheid van Batavus krijg je er altijd bovenop.

 

Voor jong en oud

Een extra duwtje in de rug tijdens het fietsen? Niet alleen de oudere fietser weet het te appreciëren. Ook het iets jongere volkje is erdoor gecharmeerd. Met dank aan de moderne uitstraling van de elektrische Batavus-fietsen. Onze e-bikes zijn elegant of stoer, en dragen hippe of traditionele kleuren. Hun accu zit netjes verstopt onder de bagagedrager of is zelfs onzichtbaar weggewerkt in de kettingkast.

 

Vakmanschap en technologie

Batavus combineert voor zijn e-bikes de nieuwste technologieën met zijn eeuwenoude ervaring en passie. Dat zorgt voor een ruim gamma aan hoogstaande e-bikes. Waarop iedereen zich goed voelt.

Sorteer op:
Filter
Categorie
sluiten

Naast de indeling van onze collectie in een aantal hoofdsegmenten, hebben we onze fietsen ook in een aantal categorieën verdeeld op basis van het uiterlijk of de functionaliteit van de fiets. Denk daarbij bijvoorbeeld aan fietsen die we buitengewoon geschikt vinden voor woon-werkverkeer, recreatief gebruik, of als moederfiets. En fietsen die het frame hebben van de traditionele omafiets, of fietsen die een voordrager hebben - onze transportfietsen.

Versnelling aantal
sluiten

Waar ga jij de fiets gebruiken? Fiets je in de stad? Dan heb je misschien wel geen versnellingen nodig. Wil je wat extra comfort, dan kun je voor 3 of 5 versnellingen kiezen.

 

Fiets je grotere afstanden binnen en buiten de stad? Kies dan voor 7 tot 9 versnellingen.

 

Wil je recreatieve tochten maken, of fiets je veel langere afstanden? Wij hebben sportieve fietsen met meer dan 20 versnellingen in onze collectie. De Milano E-go® NuVinci® heeft zelfs een traploos versnellingssysteem. Het aantal versnellingen lijkt hiermee bijna oneindig!

Motor locatie
sluiten

De plaats van de motor heeft invloed op de rijbeleving van de elektrische fiets. Een motor in het achterwiel voelt echt als een duwtje in de rug. 

 

Zoek je een onderhoudsvriendelijke elektrische fiets met een dichte kettingkast? Kies dan een elektrische fiets met een voorwielmotor of middenmotor. Een voorwielmotor trekt je als het ware vooruit.

 

Een middenmotor zorgt voor een betere gewichtsverdeling in de fiets, wat erg prettig is bij het fietsen. Ook geven deze motoren een krachtige ondersteuning. 

 

Meer informatie over de verschillende motoren vind je hier.

Motor merk
sluiten

Wij hebben elektrische fietsen die gebruikmaken van verschillende technieken. Bekijk welke techniek het beste bij jouw wensen past.

 

E-motion: aantrekkelijk geprijsde systemen met een voorwielmotor en een accu onder de bagagedrager. Er is keuze uit meerdere accu’s.
Yamaha: een krachtige middenmotor met een accu op het frame, of een accu onder de drager.
Bosch: een compleet systeem met middenmotor en een accu onder de drager.
ION®: geruisloos, intelligent en keuze uit maximaal vier accu’s. Met voor- of achterwielmotor in combinatie met een accu onder de drager.

 

Meer informatie lees je hier.

Maak kennis met onze solide en veilige CNCTD. E-go®
1649,-
Sportief en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor woon-werk verkeer
2799,-