Samen uit. Samen thuis.
Altijd veilig en met plezier fietsen.
Bekijk onze fietsen

Fietsmomenten

Veel momenten komen en gaan zonder dat je ze echt opmerkt. Maar er zijn van die alledaagse of juist speciale momenten waar je bij stil staat. Momenten die je nooit meer vergeet. De eerste keer dat je met je dochter voorop in het kinderstoeltje een blokje om ging. Of het moment dat je kind voor het eerst zelfstandig, zonder zijwieltjes, leerde fietsen. Dat is genieten! En niet te vergeten, toen je op je eerste schooldag op je nieuwe Batavus naar de middelbare school fietste. Zakelijk fietsen kan ook, samen met Batavus. Een sportief begin van je dag. Kortom: speciale gelegenheid of gewoon voor elke dag, Batavus brengt je overal.

Onze fietsen

Elektrisch
Heerlijk ontspannen genieten. En een steuntje in de rug als het nodig is.
Dit neemt drempels weg
Elektrisch fietsen is ideaal om je grenzen te blijven verleggen.
Stad
De drukte. Al die mensen. Chaos en herrie. Oftewel een bruisende stad.
Dit voelt als thuis
Stadsfietsen waarmee je je soepel door het stadsverkeer beweegt.
Toer
Uitgestrekte fietspaden. Lange tochten. Heerlijk erop uit met je toerfiets.
Lekker sportief bezig
Fietsen met een sportief karakter voor wat langere toertochten.
Kind
Vanaf nu moet je kind het zelf doen: fietsen!
Als een kind zo blij
Vrolijke fietsen om je kinderen veilig te leren fietsen en te laten ontdekken.
Help me kiezen

Weet je nog niet zo goed welke fiets je moet kiezen? Dan proberen wij je te helpen. Geef antwoord op een paar vragen en vind de fiets die het beste bij jou past.

Over Batavus fietsen

Samen uit. Samen thuis.

Je wilt een nieuwe fiets kopen! Maar… welke kies je? Je kijkt natuurlijk vooral naar wat een fiets uitstraalt en wat bij jou past. Ga je daarnaast voor gemak en stevigheid of staan lichtgewicht en comfort voorop? Voor elk gebruik en elk moment is er wel een geschikte Batavus fiets. Voor je dagelijkse, kortere ritten vind je bij ons een passende stadsfiets. Ook een woon-werk fiets vind je bij ons.

  

Liefhebbers van toerfietsen kunnen ook bij ons terecht. En voor mensen die genieten van wat trapondersteuning hebben wij de elektrische fiets

Natuurlijk hebben we ook jongensfietsen en meisjesfietsen voor alle leeftijden.  

 

Als fietsliefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten, vinden wij. Vanuit dat basisprincipe bedenken en maken wij fietsen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen. Met liefde voor de fiets en veel oog voor styling & design, gemaakt in onze fabriek in Heerenveen. Met Batavus kom je overal. Samen uit. Samen thuis.

Lees meer over Batavus

Toon meer